Rob van Deynen

Sinds het begin van de jaren 70 werk ik als fysiotherapeut.

Vanuit mijn jarenlange ervaring en na het volgen van talloze studies en cursussen kan ik u vanuit meerdere invalshoeken behandelen.

Over 2017 kreeg mijn praktijk het certificaat van ‘Praktijk met Zorg’ toegekend met als beoordelingscijfer een 9,3. Dit was geheel gebaseerd op basis van de ervaringen van mijn eigen patiënten! Ik was en ben nog heel trots op deze waardering.

Ik ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De klachtenregeling van het KNGF is bij mij van toepassing. Ik ben BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapie èn voor manuele lymfedrainagetherapie.

Rob van Deynen
fysiotherapeut en manuele lymfedrainagetherapeut

« Terug

Energetische geneeswijzen

Praktijk voor elektro-acupunctuur, bioresonantie en orthomoleculaire geneeskunde. Deze praktijk biedt voor mij een enorme toegevoegde waarde als het gaat om patiënten waarbij moeilijk een diagnose boven water te krijgen is of bij twijfel over de diagnose zoals bijvoorbeeld: huidklachten, hoofdpijn & longproblemen. Lees meer over Energetische geneeswijzen.

Contact

Voor meer informatie en/of het maken van een
afspraak kunt u bellen met 0513 - 62 88 95.

Fysio Prestatie Monitor